Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi HydroKleen puhdistus?

 

Jo vuoden käytön jälkeen ilmalämpöpumppuun on ehtinyt kerääntyä runsaasti pölyä, kuolleita ihosoluja ja mikrobeja.

Sisältä löytyy siis paksu kerros likaa ja tässä vaiheessa luultavasti myös hometta.

Tätä ei saa pois imuroimalla, ei edes filtterin vaihdolla, vaan ainoa vaihtoehto saada pois kaikki lika on ammatillinen puhdistaminen HYDROKLEEN-menetelmällä.

Puhdistaminen kestää vain puolitoista tuntia ja tehdään vesi-ilma painepesurilla. Helppoa ja edullista. Ja ilmalämpöpumpun käyttö voi jatkua.

Jos puhdistusta ei tehdä noin vuoden välein, kiertoilma on myös täynnä sitä likaa mitä pumpun sisällä on. Sillä ilmalämpöpumppu on suunniteltu niin, että se kiertää samaa ilmaa huoneen ympäri koko ajan.  Jos tämä jatkuu, se voi johtaa astma-ja allergiaoireisiin.

Sillä jos ilmalämpöpumppu ei ole puhdas, miten ilma voisi olla?

Sen lisäksi, kun ilmalämpöpumpun sisälle kertyy kaikenlaista möhnää, se vähitellen toimii huonommin, eikä jaksa samalla tavalla viilentää/lämmittää niin kuin ennen. Siitä voi jopa valua vettä, ja silloin se kuluttaa paljon enemmän energiaa ja sähkökulut nousevat huomattavasti.

Jos ilmalämpöpumppua käytetään silloin tällöin, ja muu lämmitys on talon päälämmitys, siihen ei keräänny yhtä paljon likaa, kuin jos se on käynnissä vuorokauden ympäri.

 

 


 

Kolme syytä tehdä ilmalämpöpumpun puhdistus:

  • Terveytesi takia! Allergia - ja astmaoireet voivat johtua pumpun likaisesta ilmasta. Monissa tapauksissa pumpun sisältä löytyy hometta.
  • Pidä sähkölaskut alhaisina! Kun pumppu on täynnä pölyä ja muuta likaa, se ei jaksa toimia normaalisti. Sen takia se kuluttaa enemmän sähköä. Ilmalämpöpumpun puhdistaminen voi alentaa sen sähkökulutusta jopa 30%!
  • Pidennä ilmalämpöpumpun käyttöaikaa!  Pumpun huolto joka vuosi pidentää sen käyttöaikaa, ja säästät siten rahaa kun uutta pumppua ei tarvitse hankkia sen huonon toimivuuden takia.

 

 

Tarjoamamme ilmalämpöpumppujen tehokkaan HYDROKLEEN-puhdistuksen. Malleja löytyy:

  • Seinään kiinnitettävä ilmalämpöpumppu. Kokonaisen kattavan puhdistuksen hinta: 129€ + ALV 24% = 159,96€
  • Samsung tai XL-seinämalli 149€ + ALV 24% = 184,76€
  • Mahd. suodattimenvaihto + 12,40€ (sis. ALV 24%)
  • Kasettimalli tai kattoon kiinnitettävä ilmalämpöpumppu. Kokonaisen kattavan puhdistuksen hinta: 229€ + ALV 24% = 283,96€

 

Tarjous koskee sekä yksityshenkilöitä että yrityksiä!

Laskuun lisätään mahdolliset matkakulut 0,30€/km.

Yhteysottolomakkeella voi tarkentaa kuinka monesta laitteesta kyse, yrityksille tällä hetkellä määräalennus! 

 

HUOM! 

Yksityishenkilöt voivat hakea verohallinnon kautta kotitalousvähennystä koko loppuhinnasta, kun lasku on maksettu.

 

 


 

Hometta jo vuoden käytön jälkeen!

Suosittelemme puhdistusta 12 kuukauden välein. Riippuen siitä kuinka usein ilmalämpöpumppu on käytössä, siihen kerääntyy paljon pölyä, mikrobeja ja myös hometta.Homesienet viihtyvät ilmalämpöpumpun sisällä.Homesienet viihtyvät ilmalämpöpumpun sisällä.

 

HYDROKLEEN -puhdistus

Puhdistaminen kestää ainoastaan puolitoista tuntia. Tämä kannattaa ehdottomasti ylläpitää joka vuosi, sen sijaan että ostaisi uuden ilmalämpöpumpun vanhan pumpun huonon toimivuuden takia.

Puhdas / likainen.Puhdas / likainen.